keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Nuhanenä pääsee kurssille

Viikko on mennyt hurjaa vauhtia eteenpäin. Samoin Helmi motoristen taitojensa opettelussa. Konttausasento tulee ja hytkytystä tapahtuu. Kädetkin lähtevät liikkeelle, mutta jalat.. ne eivät ymmärrä liikkua ja Helmi löpsähtää vatsalleen. Tai sitten jalat lähtevät, mutta kädet pysyvät paikallaan. Arvatakin saattaa, kuinka siinä käy, naamaleenhan siinä menee. Mutta se ei haittaa, meno jatkuu.
Huomaa perinteisesti puuttuva sukka
Viimeisten parin päivän aikana Helmi on oppinut myös nousemaan oma-aloitteisesti istumaan lattialla ilman tukia. Kesken matkan saattaa tylleröinen pysähtyä, nousta istumaan ja tämän jälkeen hirveällä kiireellä jatkaa matkaa eteenpäin. Sutia vain lyö kroppa lähtiessään.


Ensimmäinen kunnollinen flunssa on saavuttanut meidän perheemme. Muutama viikko sitten olimme flunssassa mieheni kanssa molemmat ja ihmettelimme, että Helmi säästyi siltä. Onnemme ei ollut myötäinen ja pari päivää sitten alkoi Helmilläkin nenä vuotamaan. Eilisen ja tämän päivän olemme hoitaneet pientä lämpöistä lapsukaista, jonka vauhti ei juurikaan ole hiljentynyt, pikemminkin olemme menneet ylikierroksilla.

Ei maistu kunnon ruoka, mutta annas olla, jos naksuja on tarjolla. 
Kelasta saimme mukavia uutisia. Perheemme on hyväksytty Rinnekoti-Säätiön Norio-keskuksella järjestettävälle perhekurssille. Innoissamme ja kiitollisina kurssille suuntaamme reilun kuukauden kuluttua.

Otan Pollin mukaani kurssille, kertoo Helmi



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti