keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Kolmas päivä perhekurssilla

Viikkomme on puolivälissä. Jo nyt alan mielessäni harmitella, että kohta kurssiviikkomme on ohitse.

Keskiviikon ohjelma alkoi perheiden yhteisellä askarteluhetkellä. Saimme valmistaa kenkälaatikkoakvaariot, johon teimme itsemme asukeiksi. Helmi osallistui askarteluun purkamalla lankakerän ja repimällä paperia silpuksi. Helmistä teimme rauskun akvaarioon (H itse valitsi vaaleanpuna-violetin värikseen), isistä tuli mustekala ja äidistä pusukala. Perheen koirat olivat merihevosia.


Askarteluhetken jälkeen aikuisten ohjelmassa oli vertaispuheenvuoro. Vaikka vertaishenkilöllämme oli eri sairaus kuin Helmillä, saimme silti siitä paljon irti. Kiitos hänelle! Iltapäivästä keskustelimme psykologin kanssa lasten sopeutumisesta ja sisaruudesta sekä fysioterapeutin kanssa lasten liikunnasta ja liikkumisesta. Ryhmämme on hyvin aktiivisesti keskusteleva, joten luennot ovat oikein mielenkiintoisia.

Helmi on sopeutunut kurssilla oloomme hyvin. Hoitotädin hakiessa Helmiä omaan ohjelmaansa Helmi vain iloisesti vilkuttaa meille "heiheit". Ei siis minkäänlaista itkemistä tai kaipaamista perään. Päivät ovat hänelle varmasti monipuoleisia ja illasta uni tulee helposti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti